Vakantiehuisjes/recreatiewoningen

Slide background

Prefab badkamers voor vakantiehuisjes

Portisa is al tientallen jaren specialist in het bouwen van prefab badkamers voor vakantiehuisjes en recreatiewoningen.  Wij leveren onze prefab badkamers aan recreatieparken en bungalowparken in Nederland, België en omliggende landen in Europa. Al onze badkamers kunnen in alle denkbare maten en soorten worden ontworpen en gebouwd. Wij ontwikkelen al onze prefab badkamers van eenvoudig tot zeer luxe. Dit is afhankelijk van het project, het budget, de uitstraling en de inrichting van de vakantiehuisjes en recreatiewoningen.

Een belangrijk voordeel voor de keuze voor prefab badkamers, is dat er een complete serie unieke badkamers volledig in de gekozen maten kan worden gebouwd. En dat betekent tijdwinst. Tevens heeft u bij ons de volledige vrijheid in de keuze van het ontwerp van de badkamers, de inrichting en de keuze van het interieur. U als opdrachtgever heeft ook de vrijheid alle badkamers geheel naar smaak, wens en budget in te richten.

Alle denkbare materialen en sanitaire onderdelen zijn toepasbaar bij ieder willekeurig ontwerp van al onze prefab badkamers voor recreatiewoningen en vakantiehuisjes. Wij garanderen dat onze materialen van een zeer hoogstaande kwaliteit zijn.

Al onze prefab badkamers worden in onze eigen fabriek gebouwd. Tevens hebben wij alle disciplines onder één dak. Voordeel hiervan is dat u om die redenen aanzienlijk bespaart op de kosten van de bouw van de badkamers. Wij bouwen al uw prefab badkamers voor recreatiewoningen en vakantiewoningen op maat en volledig naar uw wensen.

Dit hele bouwproces vindt in zeer korte tijd plaats, waardoor u wel zeker tot drie maanden tijdwinst heeft. En tijdwinst is belangrijk. Het levert u geld op.

Prefab badkamers vakantiepark Klein strand Jabbeke
Prefab badkamer vakantiepark Klein strand Jabbeke
Logo-Green-Key

Voorbeelden van de materialen volgens de normen van het green key label

 • Hoogwaardige materialen voor intensief gebruik van de badkamers. Hierbij kunt u denken aan de keuze voor wastafels, kranen, tegels, vloeren, etc.
 • Brandwerende wanden
 • Wanneer er een keycard systeem wordt aangelegd in de vakantiehuisjes en recreatiewoningen, voorzieningen van elektra voor dat doel
 • Gladde wanden welke minder vatbaar zijn voor kalkaanhechting
 • Waterbesparende kranen met het oog op een eventueel green key label
 • Ledverlichting met het oog op het green key label
 • Duurzame vloeren die desgewenst kunnen worden voorzien van vloerverwarming
 • Timers voor verwarming en airco
 • Goede ventilatiemogelijkheden door een eventueel ventilatiesysteem

Dit is slechts een greep uit onze duurzame materialen die wij gebruiken tijdens de bouw en voor de inrichting van het sanitair van de badkamers. U bent hierin altijd de beslissende factor. U bepaalt, wij bouwen. Bij ons is er geen nee te koop.

Voor al onze prefab badkamers voor vakantiehuisjes en recreatiewoningen leveren wij een all-in garantie. Ook zijn wij het aanspreekpunt voor alle onderdelen in de badkamer. Korte communicatie lijnen zorgen voor helderheid en duidelijkheid naar u als klant en opdrachtgever en alle betrokken partijen.

Het ontwerp van de badkamers voor recreatie- en vakantiewoningen

Wij werken met een 3D CAD ontwerpsoftware, waarin wij al onze prefab badkamers in 3D ontwerpen. Dit heeft als voordeel dat u vooraf al inzicht krijgt hoe uw badkamers er uiteindelijk en nog voor de productie, eruit komen te zien. Ook zijn deze 3D modellen te gebruiken voor BIM. Op deze manier kan er dan virtueel precies gezien worden of alles past volgens het ontwerp en of alles naar wens is. Wanneer er nog aanpassingen wenselijk zijn, is dit heel gemakkelijk en snel te doen in het 3D ontwerp. Dit heeft tevens als voordeel een minimalisatie aan faalkosten. 

Na goedkeuring van alle betrokken partijen, gaan wij van start met de bouw van de badkamers. Tijdens en gedurende het gehele bouwproces van uw prefab badkamers, bent u te allen tijde welkom in onze fabriek. Zo blijft u betrokken vanaf het begin, tot het eindresultaat.

Voorafgaand aan een eventueel project bent u ook welkom in onze fabriek. U kunt dan zien hoe wij onze prefab badkamers ontwerpen en bouwen. U zult dan zien dat de keuze voor prefab badkamers eigenlijk alleen maar voordelen kent.

Prefab Badkamer ontwerp Render 3D
Prefab Badkamer ontwerp render in onze 3D CAD ontwerpsoftware
Prefab badkamers Portisa fabriek
Al onze badkamers worden gebouwd in onze eigen fabriek

Techniek

Tijdens het bouwen van onze prefab badkamers werken wij met Sendzimir staal. Sendzimir is voorverzinkt staal dat na het walsen door een zinkbad is gegaan. Ook hebben wij in eigen beheer een unieke lichtgewicht constructie ontwikkeld, welke de basis is van onze prefab badkamers. Wij werken met lichte en dunne materialen waarvan wij een casco maken, waarin de badkamer op basis van de wensen van alle betrokken partijen wordt afgebouwd.

Wilt u hierover persoonlijke informatie, of zijn er onduidelijkheden? Neemt u gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord.

Nog enkele belangrijke voordelen omtrent de bouw van onze badkamers

Alle prefab badkamers van Portisa kennen vele voordelen omtrent het ontwerp en de bouw ervan. U als opdrachtgever en klant heeft hier veel profijt van.

 • Ontwerpvrijheid
  U heeft te allen tijde, eventueel samen met een architect, de volledige vrijheid een unieke prefab badkamer te ontwerpen. Dit geheel naar wens en budget. Enige voorwaarde die wij hieraan hangen, is dat het ontwerp technisch verantwoord en uitvoerbaar dient te zijn
 • Verkorte bouwtijden
  Alle badkamers worden door onze eigen vakmensen in onze eigen fabriek ontwikkeld en op maat gebouwd. Dit proces gebeurt in zeer korte tijd, omdat wij alle disciplines onder één dak hebben
 • Kostenbesparing
  Het ontwerp is voordat de bouw van start gaat, virtueel al te zien in 3D. Eventuele aanpassingen zijn gemakkelijk te realiseren. Dit door goede communicatie tussen alle betrokken partijen
 • Tijdwinst
  U wint bij ons tot wel drie maanden aan tijdwinst gedurende de gehele bouwperiode
 • Duurzaamheid 
  Wij werken met het oog op het green key label, met duurzame materialen van hoogstaande kwaliteit. Deze materialen garanderen een absolute lange levensduur
 • Afstemming en installatie
  Alle badkamers worden vooraf getest in onze fabriek. Wij garanderen dan ook volledige werkende prefab badkamers bij plaatsing.
  Ook zorgen wij voor een soepele afstemming met alle betrokken partijen en de installateur
 • Optimale productie omstandigheden
  Gedurende het gehele bouwproces, vindt de bouw van uw badkamers plaats onder de meest perfect geconditioneerde omstandigheden.
  Wij garanderen dan ook een optimale kwaliteit van onze badkamers

En als laatste voordelen

 • Heeft u bij ons slechts één aanspreekpunt voor het sanitair in en tijdens de bouw van de badkamers
 • Is het afval op de bouwplaats vrijwel nihil
 • Rekenen wij geen opslagkosten op het bouwterrein
 • En hebben wij alle voorbereidingen in één hand
Vakantiepark Hengelhoef prefab badkamers bouwplaats
Vakantiepark Hengelhoef-prefab badkamers bovenaanzicht
Vakantiepark Hengelhoef prefab toilet en douche
Vakantiepark Hengelhoef prefab badkamers
Vakantiepark Hengelhoef prefab badkamers bouwplaats
Vakantiepark Hengelhoef bouwplaats

Bouwplaatstechniek

Bij de plaatsing van prefab badkamers in de vakantie- en recreatiewoningen, is planning en tijd van cruciaal belang. In overleg met u en alle betrokken partijen wordt afgestemd wanneer de badkamers kunnen worden geplaatst en geïnstalleerd. De manier van plaatsen en de technieken die wij daarbij gebruiken, zijn bij ieder project anders. Daarom wordt altijd vooraf met u overlegd wat de meest efficiënte en economische manier is om de plaatsing van de prefab badkamers uit te voeren.

Indien gewenst bestaat de mogelijkheid hijsmiddelen op maat te ontwikkelen die aan alle normeringen en voorschriften voldoen.

  Op de hoogte blijven?