Studentenhuizen

Slide background

Prefab badkamers voor studentenhuizen

Portisa heeft al tientallen jaren ruime specialistische ervaring in het bouwen van prefab badkamers voor studentenhuisvesting. Wij bouwen en leveren deze prefab badkamers voor studentenwoningen in Nederland en ook leveren wij Prefab badkamers voor studentenhuizen in het buitenland, zoals België en omliggende landen. Al onze prefab badkamers voor studenten worden ontwikkeld en gebouwd van heel eenvoudig tot wat meer luxere types. Dit geheel naar wens en afhankelijk van het project, budget, de doelgroep en natuurlijk de inrichting van de studentenwoningen.

Omdat geen enkel studentenhuis in dezelfde stijl gebouwd wordt, richten wij onze prefab badkamers voor ieder studentenhuis in naar de wens van de klant welke past bij de uitstraling van de studentenwoningen. Wij bouwen comfortabele badkamers voor studentenhuizen, welke ook zeer gemakkelijk schoon te houden zijn. Dat is wat studenten willen. Een comfortabele badkamer die makkelijk is schoon te maken EN te houden. Onze prefab badkamers voor studentenhuisvesting voldoen dan ook aan alle gestelde eisen op het gebied van comfort en gebruiksgemak.

Waarom de keuze voor prefab badkamers?

Vooral als er een groot aantal badkamers nodig is tijdens de bouw van studentenhuizen en studentenwoningen, is de keus voor prefab badkamers heel slim. Deze badkamers hebben vaak een relatief vaste maatvoering, vorm en uitvoering. Door dan juist voor prefab badkamers te kiezen, kan er een volledige serie badkamers in de maten naar keuze ontworpen en gebouwd worden. Zo’n complete serie is uiteraard tegelijkertijd klaar en dat betekent dat ze al heel snel tijdens de bouw op het gewenste moment geplaatst kunnen worden.

Al onze prefab badkamers voor de studentenwoningen worden geleverd met aan- en afvoerpunten voor water, en aansluitpunten voor elektra. Tevens zijn onze badkamers al volledig ingericht met sanitair naar keuze.

Omdat al onze badkamers geheel en compleet ingericht worden geleverd, zijn er ook geen verschillende deskundige vaklieden nodig, zoals bijvoorbeeld een tegelzetter en dat bespaart geld.

Prefab badkamers buis
Voorbereiding plaatsing prefab badkamers studentenhuisvesting Huys van Portugael in Antwerpen.
Prefab badkamers studentenhuisvesting Huys van Portugael Antwerpen
Eindresultaat badkamers Huys van Portugael.
Prefab badkamers studentewoningen Huys van Portugael Antwerpen

Maatwerk en tijdwinst

Prefab badkamers van Portisa worden in zeer korte tijd, compleet op maat en volledig naar uw wensen, ontwikkeld en gebouwd. Portisa heeft alle disciplines onder één dak. De ontwikkeling en bouw van de prefab badkamers wordt gedaan door zeer vakbekwame mensen in onze eigen fabriek. Alle denkbare werkzaamheden rondom de bouw van de badkamers wordt gedaan door hen. Zij hebben een passie voor het product en een ruime schat aan ervaring.

Hierdoor bespaart u aanzienlijk op de kosten en wint u tot wel drie maanden aan tijd gedurende het gehele bouwproces. Tijdwinst levert geld op!  

Enkele belangrijke voordelen van onze prefab badkamers voor studentenwoningen

 • Ontwerpvrijheid
  U als opdrachtgever heeft uiteraard de volledige vrijheid in het ontwerpen van de badkamers. Dit met als enige voorwaarde dat het ontwerp technisch uitvoerbaar en verantwoord zal zijn.
 • Kostenbesparing
  De ontwerpen van de prefab badkamers zijn voor dat de bouw van start gaat, al in 3D te zien. Aanpassingen zijn op die manier eenvoudig te doen, wat weer bespaart op de kosten. Tevens worden er kosten bespaard door goede communicatie met alle betrokken partijen te garanderen. Dit voorkomt (menselijke) fouten die achteraf dan hersteld zullen moeten worden.
 • Verkorte bouwtijden
  Alle prefab badkamers voor studentenwoningen worden in onze eigen fabriek gebouwd, door onze eigen vakbekwame mensen. Wij hebben alle disciplines onder één dak.
 • Tijdwinst
  Door de verkorte bouwtijden, wint u bij Portisa gegarandeerd tot wel 3 maanden aan tijd. Dit gedurende de hele bouwperiode.
 • Duurzaamheid
  Voor de bouw van onze badkamers maken wij gebruik van duurzame materialen van hoogstaande kwaliteit. Al deze materialen garanderen een lange levensduur
 • Afstemming en installatie
  Voordat de badkamers worden geleverd en geïnstalleerd, worden ze vooraf uitgebreid in onze fabriek getest. Hierdoor garanderen wij een volledig werkende badkamer na plaatsing en installatie. De afstemming zal door een erkende installateur en met alle betrokken partijen uiterst secuur geschieden
 • Optimale productieomstandigheden
  De bouw van alle prefab badkamers voor studentenhuisvesting, vindt altijd plaats onder de meest perfect geconditioneerde omstandigheden. Door deze omstandigheden garanderen wij een optimale kwaliteit

Nog enkele andere voordelen die die belangrijk zijn gedurende het bouwproces;

 • Bij Portisa heeft u één aanspreekpunt voor het sanitair tijdens de bouw
 • Het bouwafval op de bouwplaats is zo goed als nihil
 • Wij rekenen geen opslagkosten op het bouwterrein
 • Bij ons zijn ALLE voorbereidingen in één hand
badkamers Hotelschool The Hague Amsterdam spiegel
Eindresultaat studentenwoningen Hotelschool The Hague in Amsterdam
badkamers Hotelschool The Hague Amsterdam wastafel

Het ontwerp van onze prefab badkamers voor studentenhuizen/woningen

Wij ontwerpen alle prefab badkamers in 3D. Hiervoor werken wij met 3D CAD ontwerpsoftware. Het voordeel van het ontwerpen in 3D is dat u als klant nog voor de productie van de badkamers, een volledig inzicht heeft hoe de badkamers voor studentenhuizen eruit komen te zien. Dit heeft ook als voordeel dat er tijdens het ontwerpen steeds nog veranderingen mogelijk zijn die tevens direct zichtbaar zijn in 3D.

Alle 3D modellen zijn uiteraard te gebruiken voor BIM. U kunt dan ook precies zien of de badkamers passen volgens het ontwerp en hoe ze eruit komen te zien nog voordat de productie van start zal gaan. U als klant blijft op deze manier vanaf het ontwerp tot het eindresultaat betrokken tijdens het gehele bouwproces.
Dit zorgt voor een minimalisatie aan faalkosten.

De prefab badkamers voor studentenhuisvesting worden uitgevoerd en geleverd met alle nodige aansluitpunten voor electra en aan- en afvoerpunten voor water. Dit helemaal volgens het ‘plug and play’ concept.

Gedurende het hele bouwtraject bent u te allen tijde van harte welkom in onze fabriek om ‘live’ te komen kijken hoe het gaat met de ontwikkelingen en de bouw van uw badkamers.

Wilt u voorafgaand aan een eventueel project komen kijken hoe onze prefab badkamers eruit ziet en hoe deze wordt gebouwd? Ook dan bent u van harte welkom in de fabriek van Portisa.

Portisa levert een all-in garantie voor alle prefab badkamers voor ieder studentenhuis en zijn tevens het aanspreekpunt voor alle denkbare onderdelen om en in de badkamers. Door korte communicatielijnen zorgen wij voor helderheid en duidelijkheid naar u als opdrachtgever en alle betrokken partijen

Duurzame prefab badkamers voor woningen voor studenten

Al geruime tijd is het verplicht om duurzaam en energiezuinig te bouwen. Nieuwe studentenwoningen zullen daarin geen uitzondering zijn. Alle nieuw te bouwen gebouwen worden nu al met het oog op die gestelde eisen gebouwd. Energiezuinig, energieneutraal en duurzaam dus.

Vanaf 2020 is het zelfs verplicht om energieneutraal te bouwen.

Portisa gaat al enige tijd mee met deze tendens en ontwikkelt al geruime tijd duurzame prefab badkamers met een efficiënt water- en energieverbruik.

Enkele voorbeelden van duurzaamheidsmaatregelen voor badkamers voor studentenhuizen;

 • Het gebruik van ledverlichting of spaarlampen
 • Het plaatsen van waterbesparende kranen en douches
 • Eventueel een ventilatiesysteem

Voor extra comfort kunnen wij gladde wanden plaatsen. Dit voorkomt kalk aanhechting en vorming van schimmels. Gladde wanden zijn veel makkelijker in onderhoud, wat voor studentenwoningen wenselijk is.

duurzaam-bouwen

Vraag vrijblijvend informatie of een offerte aan

Wilt u een offerte aanvragen, meer weten over de bouw van prefab badkamers of heeft u andere vragen? Dan neemt u gerust contact met ons op. Wij van Portisa nemen graag de tijd voor u.

Prefab badkamer Studentenhuisvesting Stationsplein Den Haag

Bouwplaatslogistiek

Planning en tijd is van cruciaal belang bij het plaatsen van de prefab badkamers in de nieuwe studentenhuizen.In overleg met u en met alle betrokken partijen wordt vooraf afgestemd wanneer de prefab badkamers voor alle studentenhuizen naar binnen kunnen worden gebracht.

De manier waarop wij de badkamers plaatsen en de speciale technieken die wij daarvoor gebruiken, zijn bij ieder project anders. Om die reden wordt er bij ieder project vooraf duidelijk met u overlegt wat de meest economische en efficiënte manier zal zijn om de plaatsing van de badkamers uit te voeren.

Wanneer noodzakelijk, ontwikkelen wij hijsmiddelen op maat, welke aan alle normeringen en voorschriften voldoen.

Lees meer informatie en bekijk een filmpje op de pagina bouwplaatslogistiek.

Techniek

Portisa heeft in eigen beheer een unieke lichtgewicht constructie ontwikkeld. Deze constructie is de basis van al onze prefab badkamers
Tevens werken wij met met lichte en dunne materialen waarvan het casco gemaakt wordt. In dat casco wordt de badkamer op basis van het ontwerp EN op basis van alle wensen van de betrokken partijen afgebouwd.

Wij werken tijdens het bouwen van onze prefab badkamers met Sendzimir staal. Sendzimir is voorverzinkt staal dat na het walsen door een zinkbad is gegaan. Het doel van dit proces is om het staal te beschermen tegen corrosie, wat tevens een lange levensduur garandeert.

Wilt u hierover persoonlijke informatie, of zijn er onduidelijkheden? Neemt u gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord.

Prefab badkamers koppeling staal
Ons staal beschermt tegen corrosie, wat een lange levensduur garandeert.

  Op de hoogte blijven?