Prijzen prefab badkamers

Slide background
Prijzen prefab badkamers

Prijzen prefab badkamers

Prefab betekent kostenbesparing!

Portisa heeft al tientallen jaren ruime specialistische ervaring in het bouwen van kant en klare prefab badkamer units. Onze unieke prefab sanitaire units leveren wij in Nederland, België en omliggende landen in Europa. Alle prefab badkamers worden ontwikkeld van eenvoudig tot zeer luxe en volledig naar wens van de opdrachtgever. Dit is geheel afhankelijk van het project, de doelgroep en het budget.

Onze prefab sanitaire units zijn altijd toepasbaar op ieder willekeurig (nieuwbouw) project. Bij elk project is nog voordat de bouw van start gaat al bekend wat voor afmeting en afwerking de badkamers moeten hebben. Datzelfde geldt tevens voor alle sanitaire voorzieningen.

De keuze voor kant en klare prefab badkamer units is dan wel zo slim! Prefab badkamers hebben namelijk als belangrijk voordeel dat er per project een complete serie kant en klare badkamers kan worden gebouwd, geleverd en geplaatst. Dit gebeurt zoveel mogelijk in onze fabriek en zo weinig mogelijk op de bouwplaats. Dit betekent tijdwinst en dus kostenbesparing. Alle sanitaire badkamer units worden in alle denkbare maten, naar keuze ontworpen en gebouwd.

Vraag vrijblijvend een offerte aan en laat u verrassen over prefab!

Prijzen van onze prefab badkamers zijn afhankelijk van het project, de doelgroep, het ontwerp, de mate van engineering, de afmetingen, het afwerkingsniveau en alle wensen met betrekking tot de sanitaire voorzieningen.

Op basis van het project zal een offerte worden gemaakt. Neem contact met ons op en wij maken graag vrijblijvend een offerte voor u.

Ontwerp van prefab badkamer units

Voor het ontwerpen van iedere willekeurige lijn prefab badkamer units, voor alle projecten, werken wij met 3D cad ontwerpsoftware. Alle ontwerpen in 3D hebben als voordeel dat u als opdrachtgever, nog voordat de bouw van de kant en klare sanitaire units van start zal gaan, u vooraf al inzicht heeft hoe de badkamers er uit komen te zien. Daarnaast zijn alle 3D modellen te gebruiken voor BIM. Dat betekent dat de opdrachtgever virtueel en nog voor de productie, precies kan zien of alles past volgens het ontwerp. Eventuele aanpassingen kunnen dan ook heel makkelijk worden gerealiseerd.
Als bijkomend voordeel zorgt deze manier van ontwerpen voor een minimalisatie aan faalkosten.

Tijdens de bouw en gedurende het gehele traject van ontwerp tot het eindresultaat blijft u betrokken. U bent dan ook altijd welkom in onze fabriek om een kijkje te nemen en te zien wat de vorderingen zijn.
Wilt u voorafgaand aan een opdracht een kijkje nemen in onze fabriek en zien hoe een kant en klare prefab badkamer unit wordt gebouwd, dan bent u uiteraard van harte welkom!

Wanneer de bouw van de prefab badkamers is voltooid, worden deze altijd uitgevoerd en geleverd met aansluitpunten voor elektra en aan- en afvoerpunten voor water.

Portisa prefab badkamers worden geleverd volgens het ‘plug and play’ concept.

YUST Hostel prefab Badkamer Type 1 Render 18
Voorbeeld van hoe realistisch 3D renders zijn. Het geeft een uitermate goed beeld van hoe het eruit kan komen te zien.
Prefab badkamers Portisa fabriek
Al onze badkamers worden gebouwd in onze eigen fabriek
Prefab badkamers fabriek

De bouw van prefab badkamers en prefab sanitaire units

Al onze prefab sanitaire units worden in onze eigen fabriek gebouwd. Wij hebben alle disciplines onder één dak en het voordeel daarvan is dat u om die redenen aanzienlijk bespaart op de kosten van de bouw van de prefab kant en klare badkamers. Wij bouwen alle prefab badkamerunits op maat en volledig naar de wensen van de opdrachtgever of naar de wensen wens van de eventuele nieuwe bewoners als het een nieuwbouw woningen project betreft.

De werkzaamheden rondom de bouw van onze badkamers worden uitgevoerd door vakbekwame mensen, met een ruime schat aan ervaring en een passie voor het product.

Alle denkbare materialen en sanitaire onderdelen zijn toepasbaar bij ieder willekeurig ontwerp van al onze kant en klare badkamer units. Tevens zijn alle materialen die wij gebruiken tijdens de bouw van de badkamers van gegarandeerd hoge en duurzame kwaliteit.

Onze kant en klare badkamer units en prefab sanitaire units worden in onze eigen fabriek ontwikkeld en gebouwd. Wij hebben alle ervaren vaklieden die nodig zijn van ontwerp tot eindresultaat, onder één dak.
Hierdoor bespaart u aanzienlijk op kosten en wint u aan tijd gedurende het hele bouwproces. 

De keus voor kant en klare prefab badkamers en sanitaire units betekent absolute tijdwinst!

Het hele bouwproces van de prefab badkamer units en sanitaire units vindt in zeer korte tijd plaats, waardoor u wel zeker enkele maanden tijdwinst heeft. En tijdwinst is belangrijk. Het levert geld op.

De projecten waar onze kant en klare badkamers in het bijzonder passen

 • Woningbouw
  Voor de woningbouw bieden wij als extra, sanitaire pakketten voor modulair bouwen.
 • Hotels
  Alle complete series prefab sanitaire units voor Hotels, worden geheel volgens het Green Key Label gebouwd.
 • Studentenwoningen/studentenhuizen
 • Vakantiehuisjes/recreatiewoningen
  Iedere serie kant en klare badkamer units voor deze projecten, worden volgens het Green Key Label gebouwd.
 • Woon-zorgcomplexen
  Wij zijn ons ervan bewust dat onze prefab badkamer units per doelgroep aan verschillende wensen en eisen moeten voldoen. De inrichting zal verschillend zijn en is afhankelijk van de behoeftes van de nieuwe bewoners van de appartementen in een woon-zorgcomplex.
 • Ziekenhuizen
  Het sanitair van onze prefab badkamers voor ziekenhuizen voldoet aan zeer strenge hygiënische eisen. Tevens wordt het sanitair aangepast aan zowel de patiënt als de zorgverlener en verpleegkundige.
badkamers Ramada Apollo Amsterdam eindresultaat

De prijzen van de kant en klare badkamers voor bovenstaande projecten variëren afhankelijk van de doelgroep en wensen van de opdrachtgever. In onze offerte wordt dit uitgebreid gespecificeerd.

badkamers Ramada Apollo eindresultaat
badkamers Ramada eindresultaat

Voordelen van prefab badkamer units versus traditionele bouw op economisch vlak

 • Ontwerpvrijheid
 • Minder coördinatiekosten op de bouw
 • Verkorte bouwtijden. Ieder gebouw kan door de verkorte bouwtijden veel eerder in gebruik genomen worden dan wanneer er traditionele badkamers moeten worden gebouwd
 • Minimalisatie aan faalkosten
 • Duurzaamheid. Portisa werkt met materialen van hoogstaande kwaliteit, die een lange levensduur garanderen
 • Wij zorgen voor een goede afstemming en installatie met een erkende installateur en alle betrokken partijen
 • De productie van onze prefab badkamers vindt altijd plaats onder perfect geconditioneerde productie omstandigheden voor een optimale kwaliteit
 • Er is bij ons slechts één aanspreekpunt voor het sanitair in de bouw
 • Het afval op de bouwplaats is nihil
 • Er zijn geen opslagkosten op de bouwplaats
 • Alle voorbereiding in één hand
 • Lage bouwplaatskosten

Duurzame kant en klare badkamer units

Het is vanaf 2020 verplicht om duurzaam te bouwen. Dit geldt tevens voor nieuw te bouwen prefab sanitaire badkamer units. Deze manier van bouwen is veel beter voor het milieu en daarom dragen wij duurzaamheid dan ook hoog in ons vaandel.

Portisa gaat al lange tijd mee met de tendens van duurzaam bouwen. Wij ontwikkelen dan ook duurzame prefab kant en klare badkamerunits. Sanitaire badkamer units van hoogstaande kwaliteit en met een lange levensduur voor ieder willekeurig project. Wij bouwen voor elke doelgroep prachtige, unieke duurzame kant en klare badkamers met als belangrijkste doel, een zeer prettige en comfortabele badkamer met een efficiënt water- en energieverbruik.

Voor heel eenvoudige tot zeer luxe prefab badkamers gelden ongeveer dezelfde normen. Enkele voorbeelden van duurzaamheidsmaatregelen;

 • Het gebruik van ledverlichting of spaarlampen
 • Het plaatsen van waterbesparende kranen en douches
 • Vloerverwarming
 • Glas en keramische tegels, of tegels van natuursteen
 • Goede ventilatiemogelijkheden, eventueel een ventilatiesysteem
 • Geen gebruik van kunststof wanden
 • Gladde wanden in ruimtes waar veel condensvorming ontstaat. Deze wanden zijn minder vatbaar voor kalkaanhechting
 • Hoogwaardige materialen voor intensief gebruik van de badkamers. Denk aan de keuze voor wastafels, kranen, tegels, vloeren, etc.

De wensen en gebruiken volgens de duurzaamheidsmaatregelen, zijn afhankelijk per project en opdrachtgevers. Echter met het oog op de wettelijk vastgestelde duurzame kwaliteitseisen omtrent het duurzaam bouwen van prefab badkamers.

Wilt u weten wat een complete serie unieke prefab badkamer van Portisa kost? Vraag een offerte aan waarin alle prijzen staan vermeld.
Een offerte op maat, welke volledig aansluit op alle wensen van u als opdrachtgever. Passend bij ieder willekeurig project.

  Op de hoogte blijven?