Hotels

Slide background

Prefab badkamers voor hotels

Portisa heeft al tientallen jaren ruime specialistische ervaring in het bouwen van prefab badkamers binnen de hotelwereld in Nederland, België en omliggende landen. Onze prefab badkamers voor hotels kunnen in alle denkbare soorten en maten worden gebouwd. Alle prefab badkamers voor de hotelbranche worden ontwikkeld van heel eenvoudig tot zeer luxe, afhankelijk van het project, het budget en de inrichting welke past bij de uitstraling van het hotel.

U heeft bij ons altijd de volledige vrijheid in de keuze van het interieur van de badkamer, het ontwerp en de vrijheid om uw hotel badkamers geheel naar smaak, wens en budget in te richten. Alle denkbare materialen en sanitaire onderdelen zijn toepasbaar bij ieder willekeurig ontwerp, zoals bijvoorbeeld;

 • Hoogwaardige materialen voor intensief gebruik. Denk hierbij uit de keuze voor kranen, wastafels, enzovoorts
 • Wanden ter plaatse van de schacht of kamerscheidingen kunnen brandwerend worden uitgevoerd
 • Voorzieningen van electra voor keycard systemen kunnen op de badkamer worden gemonteerd
 • Gladde wanden die minder vatbaar zijn voor kalkaanhechting
 • Waterbesparende kranen met het oog op een green key label
 • Ledverlichting in verband met een green key label
 • Natuurstenen muren en vloeren, waarvan de vloeren desgewenst voorzien van vloerverwarming

Bij ons is er geen nee te koop!

Tevens wordt het budget scherp in de gaten gehouden. U als opdrachtgever wordt altijd meegenomen in het ontwerptraject om samen de juiste materialen te selecteren zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

Al onze materialen zijn van hoogstaande en duurzame kwaliteit.

Zodra de bouw van uw hotel van start gaat en alle ontwerpen goedgekeurd zijn en klaar voor uitvoering, starten wij per direct met de productie van uw unieke prefab badkamers voor uw hotel.

Portisa bouwt al uw prefab badkamers voor uw hotel volledig naar al uw wensen en op maat in zeer korte tijd, waardoor u wel tot 3 maanden tijdwinst heeft!

Ramada hotel Apollo Amsterdam
Ramada hotel Apollo Amsterdam
Hotelschool The Hague Amsterdam
Hotelschool The Hague Amsterdam
Prefab badkamers Portisa fabriek
Al onze badkamers worden gebouwd in onze eigen fabriek

Maatwerk en tijdwinst

Alle hotel badkamers worden in onze eigen fabriek ontwikkeld en gebouwd. Tevens hebben wij alle disciplines onder één dak, zodat u aanzienlijk bespaart op de kosten en wint u gedurende het hele bouwproces aan tijd. Tijdwinst is belangrijk, het levert geld op. Hoe sneller de bouw klaar is, hoe sneller u uw gasten kunt ontvangen.

Alle werkzaamheden rondom de bouw van de prefab badkamers voor uw hotel worden uitgevoerd door vakbekwame mensen. Zij hebben een passie voor het product en een ruime schat aan ervaring.  Het maatwerk, dus ook hotelstandaards en/of concepten kunnen wij nagenoeg altijd doorvoeren. Het resultaat is een complete fraaie serie badkamers.

Het ontwerp van prefab badkamers voor hotels

Voor het ontwerpen van onze prefab hotel badkamers werken wij met een 3D CAD ontwerpsoftware. De ontwerpen in 3D hebben als voordeel dat u als klant vooraf al inzicht kunt krijgen hoe de badkamers er nog voor de productie er uit komen te zien. Tevens zijn alle 3D modellen te gebruiken voor BIM. Virtueel kan dan ook precies gezien worden of alles past volgens het ontwerp, wat tevens een minimalisatie aan faalkosten betekent.

Tijdens de bouw gedurende het hele traject, vanaf het ontwerp tot het eindresultaat, bent u te allen tijde van harte welkom in onze fabriek.
Ook wanneer u voorafgaand aan een eventueel project wilt zien hoe een prefab badkamer wordt gebouwd, bent u welkom om een kijkje te nemen in onze fabriek.

Wanneer de bouw van de prefab badkamers voor uw hotel is voltooid, worden deze uitgevoerd en geleverd met aansluitpunten voor electra en met aan en afvoerpunten voor water. Dit compleet volgens het ‘plug and play’ concept.

In overleg kan er desgewenst meer worden gemonteerd op de badkamers. Denk hierbij aan bijvoorbeeld;

 • Een hollewanddoos voor het keycard systeem van uw hotel
 • Condensafvoeren voor airco units
 • Afvoer voor grijswatersystemen of grijswatercircuit

Voor al onze prefab badkamers voor de hotelbranche leveren wij een all-in garantie. Tevens zijn wij van Portisa het aanspreekpunt voor alle onderdelen in de badkamer. Korte communicatie lijnen zorgen voor duidelijkheid en helderheid naar u als klant en opdrachtgever en alle betrokken partijen.

Zodra het project in gebruik genomen is, bieden wij onderhoud aan alle badkamers om u als hotelier te ontzorgen.

Prefab Badkamer ontwerp Render 3D
Prefab Badkamer ontwerp render in onze 3D CAD ontwerpsoftware
YUST Hostel Badkamer Type 1 3D Render 13
Hotelschool Amsterdam Ramada Apollo

Belangrijke voordelen van onze badkamers

Prefab badkamers kent veel voordelen omtrent het ontwerp en de bouw van de badkamers. U als klant ontleent daar veel profijt aan.

 • Ontwerpvrijheid
  U heeft, eventueel samen met een architect, de volledige vrijheid om een unieke badkamer te ontwerpen compleet naar wens en luxe. De enige voorwaarde is dat het ontwerp technisch uitvoerbaar en verantwoord moet zijn
 • Kostenbesparing
  Door goede communicatie tussen alle betrokken partijen. Het ontwerp is voor de bouw al virtueel in 3D te zien
 • Verkorte bouwtijden
  Omdat wij alle disciplines onder één dak hebben. Alle prefab hotel badkamers worden in onze fabriek ontwikkeld en in zeer korte tijd op maat gebouwd
 • Tijdwinst
  Bij Portisa wint u gegarandeerd tot 3 maanden aan tijd op de gehele bouw periode
 • Duurzaamheid
  Wij werken met materialen van hoogstaande kwaliteit die een absolute lange levensduur garanderen
 • Afstemming en installatie
  Al onze badkamers worden vooraf in onze fabriek getest, waardoor wij u een volledig werkende badkamer bij plaatsing kunnen garanderen. Een soepele afstemming met alle betrokken partijen en een erkende installateur
 • Optimale productie omstandigheden
  De bouw van onze badkamers vindt te allen tijde plaats onder de meest perfect geconditioneerde omstandigheden. Dit garandeert een optimale kwaliteit
 • Bij ons heeft u slechts één aanspreekpunt voor het sanitair in de bouw
 • Bij ons is het afval op de bouwplaats vrijwel nihil
 • Bij ons zijn er geen opslagkosten op het bouwterrein
 • Bij ons zijn alle voorbereidingen in één hand

Green key label

Steeds vaker worden er binnen de hotelbranche nieuwe hotels gebouwd volgens het Green Key Label.
Dit label is het internationale keurmerk voor bedrijven in de toerisme- en recreatiebranche die serieus bezig zijn met duurzaamheid en met zorg voor het milieu, zowel binnen als buiten het hotel, alsook met het oog op de natuur en de omgeving in en rondom het hotel.

Hotels met een gecertificeerd Green Key label zullen te allen tijde zuinig  omgaan met water en energie.

Om dit doel te bereiken is het van essentieel belang om voorafgaand aan het ontwerp te bedenken wat voor duurzame materialen hiervoor nodig zijn.

Enkele voorbeelden van duurzaamheidsmaatregelen;

 • Het gebruik van ledverlichting of spaarlampen
 • Voorzieningen van electra voor keycard systemen
 • Timers voor verwarming en airco
 • Het plaatsen van waterbesparende kranen en douches
Logo-Green-Key
CLASSIFICATIENORMEN HOTELSECTOR IN BELGIE

Classificatienormen hotelsector in Belgie

In België hanteert men een puntensysteem anders dan in Nederland. Om te voldoen aan deze classificatienormen voor de hotelsector in België, kijken wij samen met opdrachtgevers in het Belgische om de prefab hotelbadkamers zo gerieflijk en optimaal mogelijk volledig volgens het puntensysteem in te richten.

 

Onze Portisa vrachtwagen door de smalle straatjes van Antwerpen t.b.v. prefab badkamers voor het Huys van Portugael.

Specificaties Sendzimir staal

Tijdens het bouwen van onze prefab badkamers werken wij met Sendzimir staal. Sendzimir is voorverzinkt staal dat na het walsen door een zinkbad is gegaan. Het doel van dit proces is om het staal te beschermen tegen corrosie, wat tevens een lange levensduur garandeert.

Wilt u hierover persoonlijke informatie, of zijn er onduidelijkheden? Neemt u gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord.

Sendzimir staal bewerking prefab

  Op de hoogte blijven?