Portisa levert 446 prefab badkamers in voormalig kantoorgebouw van Pronam

Portisa Nederland is recentelijk gestart met de productie en levering van een serie van badkamers in opdracht van Pronam Aurora B.V. uit Amsterdam voor het Ramada Apollo Amsterdam Centre hotel. De hoogbouw van het voormalige Rembrandtpark Building, aan de Staalmeesterslaan 410, wordt momenteel getransformeerd tot het grootste 3-sterren hotel van Amsterdam.

In een tijdsbestek van slechts 9 maanden wordt ruim 33.000 m2 kantoorruimte verbouwd tot een modern en luxe hotel resort. Om deze ambitieuze planning te behalen heeft Pronam Aurora B.V. gekozen voor het toepassen van prefab badkamers van Portisa Nederland. De prefab badkamers worden uitgevoerd met hoogwaardige materialen om een beleving van design en luxe te creëren.

Via een speciaal gemaakte opening in de gevel worden de badkamers naar binnen gehesen en staat de geheel van binnen afgewerkte badkamer in een ruim uur op zijn definitieve positie.
Pronam Aurora B.V. toont hiermee aan dat bestaande bouw behouden kan blijven en met innovatieve middelen ambitieuze bouwplanningen behaald kunnen worden.